IT műszaki képzések

Sajátítsa el az IT műszaki és mérnöki ismereteket a legkorszerűbb hardveres és szoftveres környezetben, tapasztalt, minősített mérnök trénerektől.

VMware képzések

Excel képzések

Excel képzéseinken a bonyolultabb táblázatok kezelése mellett a visszatérő, automatikus feladatok ütemezése is elsajátítható. Hozza ki a maximumot táblázataiból, gyorsítsa meg mindennapi munkáját!

Excel alapok képzés

Képzéseinken megismerhetőek az intelligens táblázatkezelési program lehetőségei, a képletírás alapjai és az adatelemzési funkció.

Visual Studio képzések

Visual Studio tanfolyamainkon az alapvető programozási, alkalmazási ismeretek mellett számos haladó szintű funkció kezelése is elsajátítható. Fejlesszen még jobb minőségben megrendelői számára!

Webfejlesztés képzések

Képzéseinkkel a két legsikeresebb webkezelő nyelv, a PHP és a JavaScript megtanulásához járulunk hozzá. Tanfolyamainkon emellett a Google Web Toolkit keretrendszer (a Google által fejlesztett Ajax eszköztár) kezelése is elsajátítható.

MS PowerPoint és Prezentációs képzések

Képzéseinken különböző prezentációkészítési módszerek, technikák sajátíthatóak el, melyek professzionális előadások látványos elkészítését teszik lehetővé.

Office verzióváltás támogatása

Tegye zökkenőmentessé az új rendszerre történő átállást Office verzióváltást támogató oktatási megoldásainkkal! Képzéseinken szerzett tudás által felgyorsul a napi munkavégzés, és magabiztosan használhatóvá válnak az új rendszer nyújtotta szolgáltatások.

Mobil programozás képzések

Tanfolyamaink központjában a mobilalkalmazások fejlesztése áll: képzésünkön az Android rendszer JAVA-ra épülő technológiája mellett a legelterjedtebb keresztplatformos fejlesztőkörnyezet is megismerhető.

ITIL képzések

ITIL® tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati szemszögből közelítjük meg az IT szolgáltatások módszertanának ajánlásait: alap, középhaladó és professzionális képzést nyújtunk minősített oktatókkal, szimulációs játékkal.

CISCO képzések

Oktatóközpontunkban több mint 15 éve foglalkozunk Cisco oktatással. A legnépszerűbb CCNA, CCNP témák mellett elérhető nálunk a biztonsági, adatátviteli és menedzsment technológiákhoz kapcsolódó leghasznosabb kurzusok teljes skálája is.

Access képzések

Képzéseink az egyik legismertebb adatbázis-kezelő program, az Access használatában nyújtanak biztos tudást az alapismeretektől a programozói szintig.

CCNA Routing and Switching mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon megfelelő tudás szerezhető saját Cisco hálózat kiépítéséhez, telepítéséhez, konfigurálásához; kisebb hálózat üzemeltetéséhez, valamint az esetleges hibák sikeres kijavításához.

CCNA Wireless mérnöki tanfolyam

A CCNA Wireless tanfolyam főként hálózatkarbantartó mérnökök számára hasznos, akik Cisco-alapú vezetéknélküli hálózatok kialakításában és üzemeltetési feladatainak ellátásában vesznek részt.

CCNA Security mérnöki tanfolyam

A CCNA Security mérnöki tanfolyam során az alap hálózatbiztonsági előadások és az intenzív laborgyakorlatok által a Cisco biztonsági technológiák és megoldások valós környezetben történő felhasználása sajátítható el.

CCDA mérnöki tanfolyam

CCDA tanfolyamunkon az általános hálózattervezési ajánlások mellett biztos tudás szerezhető a Cisco-alapú megoldások tervezési és implementációs lehetőségeiről egy skálázható hálózati környezet esetén.

CCNP Wireless mérnöki tanfolyam

Haladó hálózatüzemeltetési tanfolyamunk biztos alapot nyújt a vezeték nélküli hálózatok tervezéséhez szükséges felmérések lebonyolítására.

CCNP Service Provider mérnöki tanfolyam

CCNP Service Provider képzéseinken a Cisco IP NGN alapú hálózatok karbantartására, hibafelderítésére és támogatására derül fény. A tanfolyamok célja a CCNP-SP minősítés megszerzésére való felkészítés.

CCNP Security mérnöki tanfolyam

Haladó hálózatbiztonsági tanfolyamunkon a biztonsági kérdésekkel foglalkozó mérnökök tudását mélyítjük el a CCNP Security minősítés megszerzése céljából.

CCNP Routing and Switching mérnöki tanfolyam

A haladó hálózatüzemeltetési ismeretek átadásának keretében megtanulható, hogyan kell megtervezni, implementálni és felügyelni route-olt és switch-elt hálózatot; valamint hogyan lehet létrehozni hatékony és bővíthető nagyvállalati hálózatot.

CCNP Data Center mérnöki tanfolyam

A kurzuson részt vett mérnökök képesek lesznek tanácsaikkal segíteni a Cisco Unified Computing infrastruktúrák kialakítását. Az oktatói előadásokat számos laborgyakorlat egészíti ki.

CCNP Collaboration mérnöki tanfolyam

A tanfolyam során Cisco-alapú megoldásokban telepítési, konfigurációs tapasztalatokra tehetnek szert a résztvevők, valamint megismerhetőek a leggyakrabban előforduló tervezési kihívások és a különböző hibafelderítési módszerek, eszközök.

CCDP mérnöki tanfolyam

A haladó hálózattervezési tanfolyamon az adatközponti hálózatok koncepcionális és részletezett tervezésének menete sajátítható el, melynek eredményeképpen egy megfelelő teljesítményű, skálázható és redundáns hálózat alakítható ki.

Desktop virtualizáció mérnöki tanfolyam

A Horizon 6 termékcsalád virtualizált vagy távoli desktoprendszerek és -alkalmazások elérését biztosítja egy könnyen kezelhető, egységesített felületen keresztül. A tanfolyam célja a Horizon View termék telepítési, konfigurációs és adminisztrációs feladatainak ismertetése.

Hálózat virtualizáció mérnöki tanfolyam

Az NSX a VMware software-defined networking megoldása. A tanfolyamon elsajátítható, hogyan lehet e megoldással virtuális hálózati elemeket és szolgáltatásokat programozott módon kialakítani, módosítani, menteni és visszaállítani.

VMware üzletfolytonossági megoldások

A virtuális adatközpontok katasztrófatűrő védelmét nyújtó szolgáltatásokat látja el a Site Recovery Manager, melyet ezen tanfolyamon megismerhet.

vCloud megoldások mérnöki tanfolyam

A VMware vCloud lehetővé teszi költséghatékony adatközpontok kialakítását. A tanfolyam a kisebb, privát felhőrendszer-szolgáltatás telepítési és üzemeltetési feladataihoz nyújt biztos alapot

vRealize megoldások mérnöki tanfolyam

A vRealize termékcsalád egy, kimondottan hibrid felhők kezeléséhez kialakított menedzsmentplatform. Kapcsolódó tanfolyamunk tapasztalt vSphere felhasználók számára nyújt betekintést a vRealize használatába.

Virtual SAN megoldások mérnöki tanfolyam

A VMware Virtual SAN tökéletes tárolófelületet biztosít a virtuális gépeknek egy konvergált infrastruktúrában. A tanfolyamon vezetett laborgyakorlatok során szerezhető tapasztalat a vSAN beállításai területén.

vSphere üzemeltetés mérnöki tanfolyam

A VMware vSphere egy piacvezető szervervirtualizációs platform, mely egyedülálló kezelhetőséggel bír. Intenzív tanfolyamaink biztos tudást nyújtanak a különböző alkalmazások könnyed virtualizálásához.

ITIL Foundation tanfolyam

Az ITIL alapképzés tanfolyamon gyakorlati szemszögből közelíthetőek meg az ITIL ajánlásai a magyar és nemzetközi IT szolgáltatási piacon előforduló problémák tárgyalása által.

ITIL Intermediate - Service Lifecycle képzések

A tanfolyamokon olyan gyakorlati célok és folyamatok sajátíthatóak el, melyek létfontosságú szerepet játszanak a szolgáltatás tervezési, szervezési és irányítási kérdéseiben – kitérve a technológiai megfontolásokra és kockázatokra is.

ITIL Intermediate - Service Capability képzések

A szakirány tanfolyamai a mindennapok gyakorlatához nyújtanak biztos alapot ITIL folyamatok szakembereinek, hogy képesek legyenek értéket teremteni szervezetükben a szolgáltatások megfelelő fejlesztése által.

ITIL Expert képzés

A képzésen az ITIL folyamatok tárgyalása zajlik a felelős szakértő szemszögéből, ami segítségével elsajátíthatók a folyamatok és a gyakorlat összefüggései szakértői szinten.

Excel haladó képzés

Haladó Excel tanfolyamaink az összetett táblázatok, diagramok, függvények készítéséhez nyújtanak biztos alapot, valamint bemutatják az Excel speciális lehetőségeinek kihasználását.

Visual Basic képzés

A Visual Basic képzések célja az Excelben visszatérő, automatikus feladatok kezelése önálló makró programokkal, ami jelentősen meggyorsítja a táblázatkezeléssel kapcsolatos mindennapi munkát.

Excel specialitások képzés

Tanfolyamainkon elsajátíthatóak azok a trükkök, amelyekkel a saját és a kollégák munkájának megkönnyítésével a maximumot lehet kihozni a táblázatokból.

MS PowerPoint képzések

Képzéseinken látványos prezentációkészítési, -animálási módszerek sajátíthatóak el. A tanfolyamok célja a figyelemfelkeltő, professzionális prezentációk összeállítása.

Prezi képzések

A Prezi egy rendkívül hasznos eszköz, amely professzionális előadások látványos elkészítését teszi lehetővé. Tanfolyamunk érzéket és kellő jártasságot biztosít a program magabiztos használatához.

Crystal reports képzések

A tanfolyamok felkészítenek összetett, magas szintű jelentések készítésére, melyek maximálisan kihasználják a Crystal Reportsban, a világ első számú jelentéstervező eszközében rejlő lehetőségeket.

Linux és nyílt forráskódú tanfolyamok

Linux, UNIX tanfolyamaink felkészítenek minden üzemeltetőt és rendszergazdát a Linux, UNIX operációs rendszerek telepítésére, konfigurálására, mindennapos adminisztrálására és karbantartására.

Microsoft képzések

Vigye haza a képzés tananyagát egy iPhone 6 vagy egy iPad Air 2 készüléken!

Ezüst fokozatú Microsoft oktató-partnerként, hivatalos Microsoft oktatóközpontunkban magas színvonalon, a legkorszerűbb hardveres környezetben, tapasztalt Microsoft mérnök trénerektől (MCT) sajátíthatók el a rendszergazdai, fejlesztői ismeretek.

Microsoft Azure mérnöki tanfolyam

A Microsoft Azure infrastruktúra kezelése az egyik legfontosabb ismeretanyag IT rendszermérnökök részére. Tanfolyamunkon a felhő alapú számítási platformban való jártasság megszerzése mellett elsajátítható a saját Azure infrastruktúra adminisztrációja is.

MSCloud mérnöki tanfolyam

A mindennapi IT üzemeltetés lényeges része a megfelelően kialakított privát felhő, amely alkalmazkodik a gyorsan fejlődő vállalati infrastruktúra igényeihez. MSCloud tanfolyamainkon a felhőrendszerek létrehozása, illetve felügyeleti és működtetési lehetőségei is elsajátíthatók.

Exchange server mérnöki tanfolyam

Ismerje meg a felhasználói produktivitást biztonságos módon növelő Exchange Servert! Gyakorlatorientált tanfolyamainkon olyan szaktudás szerezhető, amellyel a Microsoft alapú levelezőrendszerek magabiztos megtervezése, kezelése és támogatása végezhető.

Hyper-V mérnöki tanfolyam

A Hyper-V jelentős szerepet tölt be a virtualizációs piacon új és kibővített funkcióinak köszönhetően. A tanfolyam a különböző szervervirtualizációs feladatok maradéktalan ellátásához nyújt biztos alapot.

SharePoint mérnöki tanfolyam

A Microsoft SharePoint tanfolyam célja a produktív szoftvercsalád kezelésének és támogatásának elsajátítása és a megoldás telepítési, tervezési, magas rendelkezésre állási és katasztrófavédelmi funkcióinak megismertetése.

SQL server mérnöki tanfolyam

Microsoft SQL Server tanfolyamaink célja olyan elméleti és gyakorlati tudás átadása, mellyel az adatbáziskezeléssel és üzleti intelligenciával foglalkozó szakemberek képessé válnak magabiztosan támogatni a döntéshozói folyamatokat.

System Center mérnöki tanfolyam

A Configuration Manager átfogó megoldást nyújt a módosítás- és konfigurációfelügyelethez. A tanfolyamon biztos tudás szerezhető a rendszer tervezésében, telepítésében, konfigurációjában és kezelésében.

Windows Desktop mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon a Windows Serverhez kapcsoló kliens oldal taglalása közben a Desktop beállításokhoz, valamint a Desktop parkok megfelelő tervezéséhez szükséges ismeretek sajátíthatóak el.

Windows Server mérnöki tanfolyam

A tanfolyamok a Windows Server megújult felületének, eszközhasználatának, telepítésének és konfigurálásának bemutatásával biztos alapot nyújtanak a Microsoft rendszer implementálásához és kezeléséhez a legnagyobb infrastruktúrák esetén is.

Mikrotik képzések

MikroTik tanfolyamainkon a RouterOS szoftverrel kapcsolatos tudás sajátítható el, mely szoftver a céges, IP megfigyelési vagy VoIP hálózatban szükséges funkciók mindegyikét támogatja. A záróvizsgát teljesítve a MikroTik által ellenjegyzett minősítés szerezhető.

MS Project képzések

Képzésünkön az eredményes projektvezetéshez szükséges eszközök és módszerek sajátíthatóak el. A tanfolyam az MS Project szoftver használatára készít fel az erőforrások tervezéséhez, a feladatok áttekintéséhez és az ütemterv nyomon követéséhez.

Microsoft outlook képzések

Használja ki az Outlook program összes lehetőségét! Tanfolyamainkon megismerhetőek a professzionális levelező- és csoportmunka-támogató szoftver rejtett funkciói. Spóroljon időt minden nap!

Microsoft word képzések

Microsoft Word képzéseink a szövegszerkesztő program magabiztos használatára készítenek fel az egyszerű szövegek formázásától a bonyolult beszámolók profi elkészítéséig.

Word alapok képzés

Word alapok képzéseinken megismerhetőek a szövegszerkesztés alapjai, az egyszerűbb dokumentumok elkészítési módja és azok formázási, nyomtatási lehetőségei.

Word haladó képzés

Haladó tanfolyamaink célja a szövegszerkesztő program magas szintű használatának elsajátítása a nagyobb dokumentumok kezelésével, illetve a csoportmunka-támogató lehetőségek kihasználásával.

Oracle képzések

A legnépszerűbb Oracle képzések érhetőek el kiváló oktatók előadásában a legmodernebb tantermi és szoftverkörnyezetben. A tanfolyamok a nemzetközi Oracle vizsgákra való felkészülésben is segítséget nyújtanak.

Programozás és Webfejlesztés

Ismerje meg a világ legnépszerűbb programozási, webkezelő nyelveinek használatát, és emelje fejlesztői tudását a lehető legmagasabb szinte a SZÁMALKKAL!

Office és egyéb irodai alkalmazások képzései

Kezelje magabiztosan a különböző irodai alkalmazásokat, használja ki hatékonyan az alkalmazások nyújtotta lehetőségeket. Gyorsítsa és könnyítse meg mindennapi munkáját a SZÁMALK segítségével!

Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

Adobe képzések

Képzésünk a PDF dokumentumok magabiztos kezelésére készít fel a szerkesztő szoftver magas szintű használatának ismertetésével.

Autocad képzések

Az AutoCAD képzések során gyakorlati példákon keresztül sajátítható el a műszaki tervezőszoftver használata és speciális funkciói.

Visio képzések

Visio képzésünk a Microsoft Visio grafikai program használatára készít fel, mellyel speciális diagramok és folyamatábrák készíthetőek el magas szinten.

ITIL vizsgák és e-learning

Az ITIL® vizsgák papír alapon vagy proktorált (on-line) formában is letehetők. A Foundation v3 vizsgához e-learning formában is tudunk képzést kínálni.

SCRUM

A sikeres Agilis működés alapja az üzleti oldal és a fejlesztés együttműködése. Hogyan segíti ezt a legelterjedtebb Agilis keretrendszer, a SCRUM? Mitől működik? Mitől nem működhet? Milyen bevált gyakorlatok/eszközök támogatják? Igaz lehet-e az az ígéret, hogy „feleannyi idő alatt, dupla annyi munkát” elvégezni? Mindezekre választ kap a képzések során. Vigyázat, nem csak IT-soknak!

IT Projekt Menedzsment

A projektmenedzsment célja, hogy az erőforrások által végzett munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai. Időszaki vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi terméket vagy szolgáltatást hozzon létre.

AWS – Amazon Web Services

Akár számítástechnikai kapacitást, akár adatbázisok tárolását (storage), tartalomszolgáltatást vagy más szolgáltatást keres, az AWS kiváló platformot nyújt mindezekhez. A Cloud-ba történő migráció egyre gyorsuló ütemben folyik. Az AWS tanfolyamok segítségével megtanulhatja, hogyan tudja ezeket a feladatokat a leghatékonyabban megoldani.

Data Scientist és Machine Learning

Az egyik legfontosabb technológiai fejlődés az adatfeldolgozás terén történik napjainkban. Big Data, Data Mining, Machine Learning, Artificial Intelligence – olyan kulcsszavak, melyek ezt az utat jelölik meg. Készüljön fel ezek használatára képzéseik segítségével!

Docker

A Docker a virtualizációs technológia új állomása, mely oprendszer szintű, más néven konténeres virtualizációt valósít meg, felgyorsítva ezzel az alkalmazások működését.

Elastcisearch

Elasticsearch is a search engine based on Lucene. It provides a distributed, multitenant-capable full-text search engine with an HTTP web interface and schema-free JSON documents. Elasticsearch is developed in Java and is released as open source under the terms of the Apache License. Official clients are available in Java, .NET (C#), PHP, Python, Apache Groovy, Ruby and many other languages. According to the DB-Engines ranking, Elasticsearch is the most popular enterprise search engine followed by Apache Solr, also based on Lucene.

IT szimulációs programok

Az IT szimulációs játékok a „gamification" jegyében azért születtek meg, hogy a résztvevők gyakorlatiasabb formában tudják elsajátítani vagy begyakorolni a különböző módszereket. Legyen az ITSM, DevOps, cégszimuláció – számos témában működhet ez kiválóan.

IT vezetői képzések

Az informatika a leggyorsabban változó iparág. Sajátítsa el a legújabb műszaki ismereteket a korszerű hardveres és szoftveres környezetben tapasztalt, gyakorlati ismeretekkel is rendelkező műszaki oktatóinktól.

Citrix

A Citrix kínálja a desktop virtualizáció, a vállalati mobilizáció és hálózatépítés kategóriák alkalmazási területein a legjobb szakmai minősítéseket. A Citrix technológiákat alkalmazó, tervezési, végrehajtási tapasztalatokkal bíró IT szakemberek a mély szakmai ismereteket igénylő vizsgán validált tudásukkal komoly előnyre tehetnek szert az álláspiacon.

SQL adatbázisok

Az SQL tanfolyamok során a résztvevők megismerkednek az adatbázis-kezelés elméleti alapjaival, majd gyakorlati példákon keresztül tanulják meg az adatbázis-tervezés lépéseit és az SQL lekérdező nyelvet, amit Microsoft SQL környezetben is kipróbálnak.

Sharepoint képzések

A Microsoft SharePoint egy hatékony eszköz a rendszegazdák kezésben a kollaborációs feladatok megoldásában, pl. tartalom megosztás, üzleti intelligencia és üzleti folyamatok kialakítása.

MySQL és Database Security tanfolyamok

Megismeri a MySQL szerver installálását és konfigurálását, a másodpéldányok set upját, adatbázis back-upok készítését, a teljesítményhangolást és a legfontosabb biztonsági műveleteket. Megérti, hogy a MySQL hogyan segítheti a teljesítmény növekedését, a skálázhatóságot, a megbízhatóságot és a menedzselhetőséget webes, felhő vagy beágyazott környezetben egyaránt.

VMware Cloud on AWS

VMware Cloud on AWS improves service levels to your customers and is a key driver in technology and business transformation

Training & Coaching

Fejlessze személyiségét, készségeit, gondolkodásmódját, üzleti kompetenciáját, motivációját és hozza egyensúlyba magánéletét a munkájával! Csatlakozzon a SZÁMALK Training & Coaching képzéseihez!

Apollo 13 Szimulációs tréning

Ismerje meg és élje át az Apollo 13 interaktív szimulációs csapatépítő tréninget!

Készségfejlesztés

Kihívással teli helyzetek megoldása, magabiztos kommunikáció, hatékony időgazdálkodás, megfelelő konfliktuskezelés, kiegyensúlyozott munkahelyi légkör – az eredményes munkavégzés ismérvei. Vegyen részt készségfejlesztő tréningjeinken, sajátítsa el a hatékony technikákat!

Vezetői tréningek

Tréningjeink segítségével az újonnan kinevezett vezetők és a több éve vezetői posztot betöltő munkavállalók egyaránt megismerik a sikeres üzletmenethez elengedhetetlen vezetéselméleti ismereteket, módszereket és technikákat.

Önmenedzsment

A tréningek a különböző személyes és üzleti célok eléréséhez járulnak hozzá. Megoldást nyújtanak a stresszes állapot kezelésére, az önbecsülés fejlesztésére és az asszertív kommunikáció gyakorlására, biztosítva ezáltal a munka és magánélet egyensúlyát.

Projektmenedzsment

Ismerje meg a projektirányítási megoldásokat, fejlessze projektmenedzsment kompetenciáját annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon részt venni a csapat munkájában!

Hatékonyan az irodában

Az irodai dolgozók számára kifejlesztett tréningek egyedülálló módon ötvözik a Soft és Hard kompetenciákat, melyek sokszorosan növelik a munkavégzés hatékonyságát.

Pénzügyek, finanszírozás

Vezetőknek és szakembereknek szóló pénzügyi képzésünk az elméletek mellett gyakorlati példákat sorakoztat fel. A tréningen megtanulható, hogy a gazdasági események milyen hatással bírnak a pénzügyi beszámolókra.

Értékesítés, ügyfélkezelés

A szituációs gyakorlatokkal színesített tréningek az értékesítési és tárgyalástechnikai alapfogalmak, dimenziók és lépések ismertetése mellett bemutatják a különböző stratégiákat, taktikákat az érdekek sikeres érvényesítése érdekében. Továbbá az ügyfelek megszerzésére és megtartására fókuszálnak.

HR képzések

A HR munkatársak napi feladataihoz, kihívásaihoz megoldást nyújtó készségfejlesztő tréningek, szakmai munkát támogató képzések célja a HR munka hatékonyabbá tétele, a tudatos tervezés beépítése a munkafolyamatba.

Lean képzések

A gyakorlati példákkal szemléltetett Lean tréningcsomag moduljainak célja a folyamathatékonyság, a veszteségelemzés és az értékteremtés elősegítése, aminek részét képezi a Lean szemléletű időgazdálkodás elsajátítása is.

Train the trainer képzések

Interaktív képzéseink a vállalati belső oktatók/trénerek készségeit hivatottak fejleszteni a hatékonyabb és tudatosabb előadói kvalitás elősegítése céljából.

Coaching

A Coaching, mint egyéni fejlesztési folyamat, az üzleti gondolkodásmód és a személyiség fejlesztésével járul hozzá a hosszú távon fenntartható munkahelyi sikerekhez.

Együttműködés fejlesztés

A munka minőségére az egyes csapatok hatékony együttműködése nagy hatással bír. Tréningjeink célja a közösségi szellem erősítése, a csapatban rejlő kompetenciák produktív kihasználása, az erőforrásokkal történő megfelelő gazdálkodás.

Live online - Gépírás

Ismerje meg a képzés legkorszerűbb módját, a live online technológiát! Bárhonnan elérhető, valós idejű képzés, mely ugyanolyan hatékonysággal bír, mint a hagyományos, tantermes oktatás- csak sokkal kényelmesebb!

Erőmerítő tréningsorozat

Az erőmerítő tréningsorozat során a résztvevők egyenesbe hozhatják életüket, visszakaphatják motivációjukat és belső egyensúlyukat.

Access képzések -

A Microsoft Access az egyik legnépszerűbb adatbázis-kezelő program. Képzéseink az alapismeretektől a programozói szintig elérhetőek.

Python programozás képzések

Képzéseink a világ egyik legnépszerűbb programozási nyelvével, a Pythonnal történő programozásban nyújtanak biztos alapot, mellyel platformfüggetlen programok készíthetőek el.

Perl programozás képzések

A Perl az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb programozási nyelv, mely alkalmas nagyméretű szöveg- és adatfájlok feldolgozására. Tanfolyamunkon e nyelv használata sajátítható el gyakorlatorientált formában.

Juniper képzések

A Juniper Networks amellett, hogy kiváló hálózati és biztonságtechnikai eszközöket gyárt, ügyfeleit üzleti előnyhöz is juttatja. Tanfolyamainkon professzionális szinten sajátítható el az üzemeltetéshez, fejlesztéshez szükséges ismeretanyag.

Java programozás képzések

Tanfolyamaink lefedik a JAVA programozás fő területeit, segítségükkel gyakorlati példákon sajátítható el összetett Java-alkalmazások készítése a vállalati környezet magas szintű igényeinek kiszolgálásához.

Juniper Security mérnöki tanfolyam

Az elméleti órák és laborgyakorlatok során megismerhető a felhasználói és parancssori felület (CLI), valamint alapvető konfigurációs gyakorlatok, másodlagos rendszerkonfiguráció és monitorozási, karbantartási ismeretek sajátíthatóak el.

Juniper Service Provider mérnöki tanfolyam

A tanfolyamokon szó esik hardveres hibakeresési metódusokról, nehezen azonosítható problémák felderítéséről. A bemutatókon és laborgyakorlatokon Junos OS alatt végzett konfigurálásban és a felügyelet alapvető műveleteiben szerezhető tapasztalat.

Számalk Training

A Számalk Training saját, Microsoft alapú technológiával foglalkozó rendszergazdai és fejlesztői képzései. A tanfolyamok a Windows kliensek üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen ismereteket adnak át.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 51
 • 52
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 57
 • 58
 • 59
 • 60
 • 61
 • 62
 • 63
 • 64
 • 65
 • 66
 • 67
 • 68
 • 69
 • 70
 • 71
 • 72
 • 73
 • 74
 • 75
 • 76
 • 77
 • 78
 • 79
 • 80
 • 81
 • 82
 • 83
 • 84
 • 85
 • 86
 • 87
 • 88
 • 89
 • 90
 • 91
 • 92
 • 93
 • 94
 • 95
 • 96
 • 97
 • 98
 • 99
 • 100
 • 101
 • 102
Vissza

Főkategória

 • IT műszaki képzésekIT műszaki képzések

  Az IT műszaki és mérnöki képzéseinken hivatalos és egyedi, saját fejlesztésű tematikákkal garantáljuk, hogy a résztvevők biztos gyakorlati tudásban részesüljenek. A legnagyobb gyártók - Microsoft, Oracle, Cisco, VMware és egyéb gyártók  - termékein keresztül minden témát lefedünk, ami az infrastruktúra-üzemeltetés területén hasznos lehet a mindennapok során.

 • IT vezetői képzésekIT vezetői képzések

  Az informatika a leggyorsabban változó iparág. Sajátítsa el a legújabb műszaki ismereteket a korszerű hardveres és szoftveres környezetben tapasztalt, gyakorlati ismeretekkel is rendelkező műszaki oktatóinktól.

 • Office és egyéb irodai alkalmazások képzéseiOffice és egyéb irodai alkalmazások képzései

  Intenzív Office tanfolyamaink gyakorlati segítséget adnak a felhasználóknak az irodai szoftverek hatékony használataihoz, legyen az Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, vagy akár Ms Project, Visio, illetve grafikai tervező szoftverek. Képzéseinkhez saját fejlesztésű tananyagot biztosítunk minden résztvevő számára. Célunk, hogy a résztvevők tudásszintje szerint kerüljön a megfelelő tanfolyam kiválasztásra, ehhez szintfelmérő kitöltésével nyújtunk segítséget. 

 • Okleveles Csalásvizsgáló képzésOkleveles Csalásvizsgáló képzés

  A Magyar Csalásvizsgálók Egyesülete és a Számalk Zrt. szervezésében képzés indul Okleveles Csalásvizsgáló szakemberek képzésére.

 • Live online képzés Live online képzés
 • Training & CoachingTraining & Coaching

  Fejlessze személyiségét, készségeit, gondolkodásmódját, üzleti kompetenciáját, motivációját és hozza egyensúlyba magánéletét a munkájával! Csatlakozzon a SZÁMALK Training & Coaching képzéseihez!

 • VizsgákVizsgák

  IT mérnöki, programozói és fejlesztői képzéseinkhez vizsgázási lehetőséget tudunk biztosítani Pearson VUE vizsgaközpontunkban.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár