Vissza

Digitális vadászat

Digitális vadászat

Kód: VADÁSZ
digitalis-vadaszat.jpg
Időtartam:5 óra-1,5 nap
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi igények szerint
Képzés nyelve
magyar

A játék célja

  • A résztvevők fegyver használata nélkül megtapasztalhatják a vadászat izgalmát és ehhez csak egy digitális fényképezőgépre vagy egy telefonra van szükségük. Sőt összemérhetik tudásukat, szerencséjüket a többi résztvevővel. A játkosok nem csak kint a terepen versenyeznek egymással, hanem különböző célzó játékokban és a vadászat elméletében is. Sőt a résztvevők az állatoknak etetőt is építenek a tréning ideje alatt.

A játék megvalósítása

A tréning egy vadaskert területén kerül levezetésre, a vadászházban és mellette. A program a vadászat jegyében folyik, csak itt nem folyik vér. Azonban a résztvevők megtapasztalhatják a vadászat izgalmát. Célzó játékokban mérik össze a csapatok tudásukat: csúzli, lasszódobás, gúladobás, íjászat, légpuska, kispuska és még igazi vadászpuska is. Ezek után az igazi vadászat veszi kezdetét, de nem vadászfegyverrel, hanem digitális fényképezőgépekkel és telefonokkal.
A vadakat lehet magaslesről és cserkelve is meglőni. A találatokat a projektor előtt pedig egy igazi vadász értékeli. Az a csapat nyer, aki a legértékesebb vadakat „lőtte" meg. Az est során pedig a csapatoknak egy vadász kvízt is meg kell oldaniuk. A vadász élményhez hozzátartozik a vadakról való gondoskodás is, így a csapatoknak még egy vadetetőt is kell építeniük a tréning során. Az ellátás pedig szintén a vadételek körül forog.

 

Létszám:

8-30 fő-ig

A tervezett időtartam:

5 óra-1,5 nap

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár