Vissza

KLIP-MIX

KLIP-MIX

Kód: KLIP
klip.jpg
Időtartam:3,5-6 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi igények szerint
Képzés nyelve
magyar

A játék leírása:

  • Egy jó zeneszám ismertté tehet egy zenekart, énekest. Ha a zenéhez egy ütős videoklip is készül, az akár világhírűvé is teheti az előadót (lásd Michael Jackson: Thriller).
    A programon a csapatok saját maguk készítik el egy általuk kedvelt zeneszám videoklipjét. A zeneszám kiválasztása, a klip témájának megtalálása, az elkészítés folyamata sok kreativitást és csapatmunkát igényel. A csapat tagjai kiválasztanak egy zeneszámot, amihez egy videoklipet készítenek. Az általuk megírt szöveget a helyszínen kialakított mini-stúdióban feléneklik, majd a klip koreográfiáját készítik el és rögzítik. Technikusaink közreműködésével összevágják az anyagokat, amelyet a csapatok este bemutatnak egymásnak. A videoklip elkészítéséhez jelmezeket és egyéb kiegészítőket is biztosítunk a résztvevőknek.

A játék megvalósítása

A munka nagy részét a csapattagoknak kell elvégezni. A klip forgatókönyvét megírni, koreográfiát készíteni, betanítani, jelmezeket tervezni, sminket készíteni, az operatőr és vágó munkáját instruálni. A csapatoknak a zeneszám sajátos cégre jellemző klipjét kell elkészítenie, úgy hogy minél szórakoztatóbb vidámabb legyen.

Létszám:

20-120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3,5-6 óra

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár