Vizsgák

Tegyen szert hasznosítható tudásra a lehető legmagasabb minőségben Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézményében, majd tegye próbára újonnan szerzett ismereteit a SZÁMALK Zrt. helyszínén biztosított vizsgáinkon!

 • 1
Vissza

Microsoft

Microsoft

A Microsoft minősítés egy adott Microsoft technológiában megszerzett tudást minősít. A Microsoft széles körű online tanúsítási programokat ajánl, amelyek célja, hogy a szakemberek IT szakmai készségeiket és karrierjüket-mindig a következő szintre emelhessék.

 • MCP, MCSEMCP, MCSE

  Az első Microsoft minősítő vizsga (MCP) megszerzésével a vizsgázó automatikusan lesz tagja a Microsoft Certified Professional (MCP) közösségnek, mellyel hozzáférést kap a Microsoft Certification Programban valamint a saját -MCP oldalán publikáltak alapján elérhető összes előnyhöz és szolgáltatáshoz.

 • MCP, MCSA, MCSEMCP, MCSA, MCSE

  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)
  A szakértői karrier kezdete. Az MCSA minősítéssel bizonyítja az alapvető technikai tudását, amely egy fenntartható IT karrier alapja.

 • MCP, MCSDMCP, MCSD

  Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)
  Az MCSD minősítés globálisan elismert szabvány a fejlesztők részére. Megmutatja, hogy aki ilyen minősítéssel rendelkezik, képes olyan megoldások tervezésére és létrehozására, melyek túlmutatnak a hagyományos platformok határain.

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár