Vissza

ITIL® MPT vizsga

ITIL® MPT vizsga

Kód: ITIL-4-MPT
itil-logo-2020-10.jpg
Nehézségi szint:
  • Középhaladó
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzés nyelve
angol

Tájékoztató

A vizsga csak a tanfolyammal együtt vásárolható meg!

Jelenleg a Számalk Zrt-nél kizárólag online, felügyelt, számítógépes vizsgák elérésére van lehetőség (proctored on-line).

Az online esetben egy vizsga vouchert biztosítunk a vizsgázó részére, mellyel a PeopleCert rendszerében a vizsgázó saját maga foglalhat időpontot a megvásárlástól számított 12 hónapon belül. A vizsga bárhonnan, akár munkahelyről akár otthonról, egy webkamerás PC segítségével bonyolítható le. A vizsga tisztaságát egy vizsgafelügyelő (proktor) ellenőrzi webkamerán keresztül.
 
 
Műszaki követelmények az on-line vizsgával kapcsolatban:
 
Kredit:
Service Lifecycle: mindegyik vizsga 3 kreditet ér
Service Capability: mindegyik vizsga 4 kreditet ér
 

Ismétlés opció (Take2): felár ellenében ugyanaz a vizsgázó, ugyanabból a vizsgából ismételten vizsgázhat sikertelen első vizsga esetén. Az ismétlés opció csak előre, az első vizsga megrendelése esetén érvényesíthető. Bővebb információ: https://www.peoplecert.org/Take2
A Take2 opció díja: a vizsga árán felül 19.500 Ft. + ÁFA. Kérjük megrendeléskor jelezze, hogy élni kíván ezzel a lehetőséggel.

Kapcsolódó tanfolyam

 

Az online vizsga voucherek megrendelése ügyében vagy egyéb kérdések esetén kérem, küldjön levelet a training@szamalk.hu címre. További kérdéseivel keressen minket az alábbi számon: +36 1 491 8974 (munkanapokon 8:30 és 16:00 között)

Hírlevél feliratkozás

Az Adatvédelmi szabályzatot megértettem és elfogadom, feliratkozom a Számalk hírlevelére.

Tanfolyami naptár